// Новости и пресса / Новости / Используйте онлайн-сервисы. Другой бэнкинг с FinComBank

Новости

03.11.2022

Используйте онлайн-сервисы. Другой бэнкинг с FinComBank

Используйте онлайн-сервисы. Другой бэнкинг с FinComBank

Într-un flux continuu de taskuri din care face parte fiecare din noi, FinComBank vine în întâmpinarea clienţilor săi cu soluţii online şi un banking disponibil 24/7, fără ca tu să fii nevoit să petreci mult timp în rânduri. Mai jos sunt ilustrate câteva dintre ele.

Primeşti transferuri de peste hotare?

Alege să primeşti online direct pe card banii trimişi prin sistemele Zolotaya Korona, Ria Money Transfer, Unistream şi Western Union.  Mai mult decât atât, mereu gratuit.

Foloseşte serviciul „Transfer Rapid ONLINE” pentru a primi pe cardul FinComBank transferuri prin sistemele Ria Money Transfer, Western Union, Unistream, sau serviciul “Primeşte transferul Zolotaya Korona pe card” pentru a primi transferurile expediate prin Zolotaya Korona. Acestea sunt disponibile pe site-ul Băncii, în aplicaţia mobilă FinComPay şi în Internet Banking fincompay.com. Iar dacă nu ai un card FinComBank, îl poţi deschide online în MDL, EUR sau USD şi poţi veni la sucursala solicitată de tine în cerere, pentru a primi noul card, numai bun de primit transferuri!

Mai mult decât atât, până pe 31 decembrie 2022, te poţi înscrie la tombola cu gadgeturi: laptopuri, smartphone-uri şi ceasuri inteligente!
 

Ai rămas cu bani pe card şi vrei să-ţi deschizi un depozit?

Alege să economiseşti sau să aduni banii cu noi. O poţi face online în aplicaţia mobilă FinComPay şi în Internet Banking fincompay.com, accesând opţiunea „Deschide depozit”. Mai mult decât atât online te bucuri de o dobândă mai mare decât în sucursalele FinComBank.

Beneficiază de promoţia la depozite doar până pe 15 noiembrie. Deschide depozitul Stabil Fix cu 18% anual în MDL, pentru 13 luni.




Vrei să-ţi deschizi un depozit care îţi permite să alimentezi contul când doreşti şi care îţi mai permită să retragi banii oricând? Atunci, optează pentru Depozitul Liber Fix şi economiseşte în ritmul tău. Fii sigur că dacă vei avea nevoie de bani, îi poţi retrage oricând pe perioada contractului, asigurând suma minimă de 3.000 de lei.

Cardul Visa Clasic sau Mastercard Standard pentru primirea dobânzii lunare a depozitului se deschide cu deservire lunară gratuită.

Detalii despre toate depozitele AICI.
 

Ai nevoie de un credit, dar nu ştii dacă te încadrezi în cerinţele de creditare? Sau poate nu ai timp să ajungi la bancă?

Solicită online un credit
Fără a te deplasa la bancă, poţi complete cererea online atât noaptea, cât şi în weekenduri, şi vei primi răspunsul Băncii în 5 minute prin SMS. Economiseşti timpul fără să te împarţi în patru, pentru că ai totul la îndemână în câteva click-uri.
Poţi solicita online un credit sau un card de credit până la 300.000 de lei pentru o perioadă de până la 5 ani. Dar tu de ce sumă ai nevoie?

Apropo, dacă soliciţi creditul online, beneficiezi de o reducere de până la 1% la credit, iar dacă ai un proiect salarial în cadrul FinComBank, te bucuri de 2% reducere.




Optează pentru Cardul de credit OPTI, pe care îl poţi folosi ori de câte ori ai nevoie în decursul celor 4 ani pentru care se deschide. E portofelul tău de rezervă cu perioada de graţie de până la 90 de zile! Spre exemplu, dacă achiţi cu el o cumpărătură în luna noiembrie, beneficiezi de un credit GRATUIT dacă întorci suma respectivă până la sfârşit de ianuarie. Sună bine nu-i aşa?

Ce e mai fain, poţi achita cu el şi peste hotare! Poţi alege o limită de credit de până la 300.000 de lei!



 

Card online la pachet cu un banking 24/7

Pentru a beneficia de o gamă largă de servicii ai nevoie de un card, iar cu acesta obţii acces la aplicaţia FinComPay şi Internet Banking fincompay.com. Astfel vei putea:
  • Achita online serviciile comunale, impozitele, taxele, amenzile şi alte plăţi;
  • Realiza transferuri între conturi;
  • Efectua transferuri P2P între carduri naţionale şi internaţionale. Nu te limita doar la carduri FinComBank, trimite bani de pe orice card, al oricărei bănci din Moldova şi al oricărei bănci din peste 40 de ţări ale lumii (valabil pentru carduri Mastercard);
  • Aplica online pentru emiterea unui card. Fie alegi un card standard/clasic, unul premial, un card social (pentru indemnizaţie sau pensie) sau unul suplimentar, inclusiv cel pentru elevi 7-17 ani;
  • Deschide online depozitul care ţi se potriveşte. În lei, euro şi dolari;
  • Alimenta online contul de depozit. Oricând îţi doreşti, direct de pe telefon;
  • Crea şi utiliza pachetele de servicii. Achită facturile mai uşor, fără a introduce de fiecare dată datele furnizorului;
  • Crea şi utiliza şabloanele pentru transferurile între conturi;
  • Solicita expedierea codului PIN prin SMS. Valabil pentru cardurile emise începând cu ianuarie 2020;
  • Primi transferuri internaţionale gratuit, online, direct pe card banii trimişi prin sistemele Zolotaya Korona, Ria Money Transfer, Unistream şi Western Union;
  • Schimb valutar. Transferă bani uşor între cardurile tale şi foloseşte schimbul valutar la orice oră, dacă ai carduri sau conturi în diferite valute.


 

Achită seriviile şi cumpărăturile cu cardul şi participă la promoţii incendiare!

Promoţia „Călătoreşte spre o aventură unică la Cirque di Soleil în Lisabona” pentru cardurile Mastercard de la FinComBank! Câştigă unul din cele 45 de trolere stilate pentru călătorie sau câştigătorul premiului mare – o călătorie de 4 zile în Lisabona pentru întreaga familie. Campanie valabilă până pe 30 noiembrie 2022.



Promoţie Bucură-te de cadouri băneşti cu Visa şi FinComBank!” ! Câştiga cadouri băneşti de la 500 până la 5000 lei! Promoţia se va desfăşură în perioada 10.10.2022 - 10.01.2023!

Ai nevoie de o consultanţă vizavi de un credit, leasing, credit ipotecar, card de credit, depozite sau alte produse bancare?

Poţi solicita o consultanţă telefonică, fără a veni la bancă, oferindu-ne datele tale de contact pe pagina cu produsul dorit. Specialiştii noştri te vor contacta pentru a-ţi oferi toate detaliile şi a te ghida la ce subdiviziune te poţi adresa pentru, de exemplu, a deschide un Depozit sau a solicita un Credit Ipotecar.

De asemenea, nu uita că în unele sucursale este disponibilă programarea online, pentru ca tu să-ţi economiseşti substanţial timpul. Detalii despre aplicaţia EarlyOne.

Fii online cu FinComBank!


 

//Другие новости