// Новости и пресса / Новости / FinComBank a deschis o nouă sucursală în oraşul Bălţi

Новости

20.09.2016

FinComBank a deschis o nouă sucursală în oraşul Bălţi

FinComBank a deschis o nouă sucursală în oraşul Bălţi

FinComBank a deschis uşile unei noi agenţii în oraşul Bălţi, pentru deservirea persoanele fizice şi juridice. Astfel, serviciile bancare oferite de către FinComBank au devenit mai accesibile localnicilor din nordul ţării.

Chişinău, 22 august 2016. FinComBank a deschis uşile unei noi agenţii în oraşul Bălţi, pentru deservirea persoanele fizice şi juridice. Astfel, serviciile bancare oferite de către FinComBank au devenit mai accesibile localnicilor din nordul ţării.

Printre produsele lansate recent de către FinComBank se numără: Credit Card Opti - destinat persoanelor fizice angajate în câmpul muncii, Creditul Express Simplu – care poate fi obţinut doar cu buletinul de identitate, creditul ipotecar „Casa mea – locul momentelor fericite”, servicii de asigurare în parteneriat cu Grawe Carat. Toate produsele bancare le găsiţi pe pagina web fincombank.com.        

În total, FinComBank deţine 92 de sucursale amplasate pe teritoriul Republicii Moldova, iar clienţii băncii includ persoanele fizice, juridice şi cetăţeni străini. Agenţia nr. 8 a băncii FinComBank deschisă la Bălţi este localizată pe str. Ştefan cel Mare 37/19.
Menţionăm că, în luna iulie a.c., la concursul „Cel mai bun antreprenor al Găgăuziei 2015”, filiala FinComBank din mun. Comrat a fost desemnată „Cea mai bună bancă la oferirea serviciilor pentru antreprenori”. Mai mult decât atât, FinComBank a fost premiat şi de către Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) cu trofeul Mercuriul de Aur 2015 pentru activitatea responsabilă pe care o are banca în domeniul social.

 

//Другие новости