// Для твоего бизнеса / FinComBusiness / Мнение эксперта / Михаил Бочковар, Директор Отделения № 8: Банковское обслуживание для сельскохозяйственных предпринимателей

Михаил Бочковар, Директор Отделения № 8: Банковское обслуживание для сельскохозяйственных предпринимателейPe data de 17 octombrie 2023, oraşul Cahul a devenit gazda primei conferinţe dedicate exclusiv agriculturii din regiunea de Sud a Republicii Moldova. Evenimentul „Pria Agriculture Conference Cahul" a fost organizat de PRIAevents, în parteneriat cu FinComBank, cu sprijinul Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare, Agenţiei de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură (AIPA).

În cadrul evenimentului, Mihail Bocicovar, Directorul Sucursalei nr.8 din raioanele Cahul, Cantenim şi Vulcăneşti a băncii FinComBank, a relatat despre oportunităţile pentru investiţii, printre care parteneriatul cu Livada Moldovei şi despre Programul „373”. Mai mult decât atât, participanţii conferinţei au aflat mai multe despre proiectele salariale, serviciul de încasare pentru afacerile care lucrează cu cash, serviciul E-Commerce ce oferă metode alternative de plată prin Google Pay şi Apple Pay, tranzacţii valutare pentru importatori şi exportatori, depozite pentru business, Internet Banking şi aplicaţia FinComPay Business.

Mihail BOCICOVAR are o vastă experienţă în sectorul financiar-bancar, şi anume în domeniul creditării Businessului Mic şi Mijlociu. În domeniul bancar, Mihail BOCICOVAR a trecut prin toate nivelurile de dezvoltare profesională, crescând de la poziţia de Specialist Relaţii Clientelă, la Director al Sucursalei unei bănci din or. Taraclia, iar începând cu anul 2022, ocupă funcţia de Director al Sucursalei nr.8 FinComBank din mun. Cahul.
 
Mihail BOCICOVAR se dedică cu profesionalism în realizarea scopurilor propuse şi prin experienţa, cunoştinţele şi abilităţile pe care le posedă contribuie la dezvoltarea sucursalei şi la creşterea profitabilităţii băncii.

FinComBank se mândreşte să fie parte a acestei iniţiative deosebite care uneşte împreună oameni dedicaţi şi pasionaţi de agricultură. Acest eveniment nu numai că a deschis calea unor discuţii fructuoase, dar a şi contribuit la consolidarea comunităţii agricultorilor şi la susţinerea dezvoltării durabile a agriculturii în Republica Moldova. Vreau să subliniez că FinComBank este banca care este mereu alături de agricultorii Republicii Moldova, alături de agricultorul micro, mic sau mijlociu. La noi, oricare întreprindere agricolă, gospodărie ţărănească sau S.R.L. poate găsi un ajutor financiar şi poate beneficia de o consultaţie profesională din partea băncii”, a menţionat Mihail Bocicovar, Directorul Sucursalei nr.8 din raioanele Cahul, Cantemir şi Vulcăneşti, FinComBank, şi unul din speakerii conferinţei.

Vă invităm să urmăriţi pagina fincombusiness pe Facebook – o platformă destinată mediului de afaceri din ţară care vine în întâmpinarea antreprenorilor şi businessului. Pagina fincombusiness vă ajută să fiţi la curent: cu ultimele noutăţi despre produsele şi serviciile Băncii create pentru afaceri, life hacks, sfaturi şi business case-uri; promoţii şi oferte speciale; interviuri cu experţii; afaceri de succes ale antreprenorilor din Moldova şi multe altele.