// Новости и пресса / Новости / Предприниматели района Штефан-Водэ награждены на районном конкурсе «Предприниматель года 2022»

Новости

18.08.2023

Предприниматели района Штефан-Водэ награждены на районном конкурсе «Предприниматель года 2022»

Предприниматели района Штефан-Водэ награждены на районном конкурсе «Предприниматель года 2022»

Antreprenorii din raionul Ştefan Vodă au fost premiaţi în cadrul concursului raional „Businessmanul anului 2022”, eveniment ce ajuns la cea de-a VII-a ediţie. Gala de decernare s-a desfăşurat la data de 11 august 2023, în sala de festivităţi a Şcolii de Arte «Maria Bieşu». Acesta este organizat Consiliul raional Ştefan Vodă în scopul susţinerii dezvoltării antreprenoriatului, promovării produselor şi serviciilor prestate de întreprinderi, încurajării şi dezvoltării competitivităţii antreprenoriale, cu evaluarea activităţii întreprinderilor şi oamenilor/femeilor de afaceri din raion pe parcursul anului.

Ne mândrim că printre antreprenorii premiaţi se numără şi clienţii FinComBank. Aplauzele noastre pentru:
  • S.R.L. «Mitivian», administratoare Viorica Tihon, câştigătoarea în sfera „Comerţ”. Întreprinderea se ocupă cu comercializarea materialelor de constructie;
  • Societatea Comercială «Pizza VS» S.R.L., administratoare Tatiana Osipov, învingătoare în sfera «Alimentaţie publică». Compania este cunoscută pentru brandul „Pizza pe Vatră”.
Felicitările noastre tuturor întreprinderilor, antreprenorilor şi antreprenoarelor care au obţinut trofeul de învingător în cadrul concursului, pentru performanţele lor în activitatea de antreprenoriat, pentru perseverenţă, responsabilitate socială şi contribuţia la dezvoltarea economică.

Mai multe detalii AICI.

FinComBank – susţinem oameni, încurajăm afaceri!







//Другие новости