// Для твоего бизнеса / FinComBusiness / Клиенты / Быздыга Вадим - руководитель SRL BUCOVINEANCA из района Единец, с. Тринка

Быздыга Вадим - руководитель SRL BUCOVINEANCA из района Единец, с. ТринкаSuntem încântaţi să vi-l prezentăm pe BÎZDÎGA VADIM, conducătorul SRL BUCOVINEANCA, Clientul Sucursalei nr.15 care a fost decernat cu diplomă de excelenţă în cadrul Galei de premiere a fermierilor din Republica Moldova 2021. Întreprinderea care se ocupă cu creşterea cerealelor, dar şi a legumelor şi fructelor în nordul ţării, r-nul Edineţ, s.Trinca, a fost fondată în decembrie 2004.

Suprafaţa terenului cultivat este de 578 de hectare, dintre care 34 de hectare sunt alocate pentru livada de meri, iar 545 ha pentru culturi de câmp. Firma dispune de toate utilajele necesare prelucrării livezii şi a terenurilor arabile, precum şi spatii de depozitare. În 2019, a fost finalizată construcţia unui frigider cu o capacitate de 1.500 de tone.

Bîzdîga Vadim este un antreprenor care militează pentru o agricultură performantă şi care reuşeşte mereu să facă imposibilul, pentru ca afacerea lui să meargă zi de zi înainte şi să obţină adevărate succese.

#FinComBusiness - preţuim oameni, încurajăm afaceri!