// Для твоего бизнеса / FinComBusiness / Мнение эксперта / Tatiana Vîlea, Directoarea Sucursalei nr.5: Soluţii financiare pentru extinderea şi modernizarea afacerilor Agricole

Tatiana Vîlea, Directoarea Sucursalei nr.5: Soluţii financiare pentru extinderea şi modernizarea afacerilor AgricolePentru al treilea an consecutiv, FinComBank a sărbătorit reuşitele antreprenorilor din sectorul agricol la PRIA GALA FERMIERILOR din REPUBLICA MOLDOVA organizată de PRIAevents. În această toamnă, evenimentul a celebrat realizările remarcabile ale fermierilor care aduc o contribuţie semnificativă la agricultura din ţara noastră.


Speakerul din partea băncii a fost VÎLEA Tatiana, Directoarea Sucursalei nr.5 FinComBank din or. Orhei, Rezina şi Teleneşti, care are o experienţă vastă în domeniul financiar-bancar. A început acum 16 ani ca Expert de Creditare Micro, fiind promovată ulterior în funcţie de Consultant Clienţi Business, unde şi-a continuat ascensiunea în lumea financiară.

Şi-a început cariere la FinComBank în anul 2014 în calitate de Specialist Relaţii cu Clientela, contribuind la consolidarea relaţiilor cu clienţii şi la dezvoltarea portofoliului băncii. Cu pasiune şi hotărâre, din 2018, ocupă funcţia de Director al Sucursalei nr. 5.

VÎLEA Tatiana crede cu tărie că succesul nu vine doar din realizările individuale, ci din efortul colectiv şi din capacitatea de a lucra în echipă. Prin intermediul ei, FinComBank a câştigat încrederea şi respectul clienţilor şi a devenit o prezenţă semnificativă pe piaţa bancară din regiune.

În spatele fiecărui premiu obţinut la Gala Fermierilor din Republica Moldova stă o poveste de pasiune şi perseverenţă. FinComBank aduce felicitări acestor fermieri de excepţie, care datorită muncii asidue şi dorinţei de a reuşi au fost distinşi cu diplome de onoare. Ne bucurăm nespus de mult că printre aceştia se află şi clienţii băncii, cărora le suntem alături în fiecare etapă a dezvoltării lor şi care au dat dovadă că succesul poate fi obţinut dacă aspiri la el. Deja de 30 de ani, la FinComBank, suntem mândri să fim parteneri de încredere pentru toţi antreprenorii din domeniul agricol, pentru că împreună cultivăm un viitor frumos pentru agricultura ţării noastre”, a subliniat Tatiana Vîlea, Directoarea Sucursalei nr.5 FinComBank.
Vă invităm să urmăriţi pagina fincombusiness pe Facebook – o platformă destinată mediului de afaceri din ţară care vine în întâmpinarea antreprenorilor şi businessului. Pagina fincombusiness vă ajută să fiţi la curent: cu ultimele noutăţi despre produsele şi serviciile Băncii create pentru afaceri, life hacks, sfaturi şi business case-uri; promoţii şi oferte speciale; interviuri cu experţii; afaceri de succes ale antreprenorilor din Moldova şi multe altele.