// Для твоего бизнеса / FinComBusiness / Мнение эксперта / Tatiana Cîlcic, Directoarea Sucursalei nr.20: Banii tăi, viitorul tău. Finanţele personale în epoca digitală

Tatiana Cîlcic, Directoarea Sucursalei nr.20: Banii tăi, viitorul tău. Finanţele personale în epoca digitalăPentru al doilea an consecutiv, FinComBank a sărbătorit reuşitele cadrelor didactice, instituţiilor de învăţământ, a asociaţiilor, proiectelor şi organizaţiilor la Gala de Excelenţă în Educaţie „PRIA EDUCATION AWARDS” organizată de PRIAevents. În cadrul serii festive, au fost acordate premii celor mai de seamă contribuitori ai sectorului educaţional, transformându-i în adevăraţi ambasadori ai educaţiei din Republica Moldova. Evenimentul a reunit personalităţi din diverse domenii, pentru a discuta şi analiza teme importante din domeniul educaţiei.


Speakerul din partea FinComBank a fost CÎLCIC Tatiana, Directoarea Sucursalei Nr.20 FinCombank din mun. Chişinău. Cu o experienţă de 10 ani în domeniul financiar-bancar, CÎLCIC Tatiana a demonstrat o ascensiune profesională impresionantă. Cariera sa începe din anul 2015 de la poziţia de casier-operator, timp în care a obţinut o bază solidă de abilităţi pentru a deveni Director de sucursală şi a conduce cu încredere Sucursala Nr.20 FinComBank. 

Se dedică cu pasiune în oferirea unor servicii bancare de cea mai înaltă calitate, în atragerea clienţilor şi în organizarea proceselor de lucru eficiente. Studiile de licenţă la Universitatea de Stat din Comrat, specializarea în Finanţe şi Bănci, şi masteratul în Administrare Bancară de la ASEM au fost punctul de pornire către succesul său profesional.
Vă invităm să urmăriţi pagina fincombusiness pe Facebook – o platformă destinată mediului de afaceri din ţară care vine în întâmpinarea antreprenorilor şi businessului. Pagina fincombusiness vă ajută să fiţi la curent: cu ultimele noutăţi despre produsele şi serviciile Băncii create pentru afaceri, life hacks, sfaturi şi business case-uri; promoţii şi oferte speciale; interviuri cu experţii; afaceri de succes ale antreprenorilor din Moldova şi multe altele.