// Для твоего бизнеса / FinComBusiness / Мнение эксперта / (подкаст) Сергей Чебан, Руководитель Отдела Микрокредитования: О деловых решениях, бизнесе и акциях, но другими словами

(подкаст) Сергей Чебан, Руководитель Отдела Микрокредитования: О деловых решениях, бизнесе и акциях, но другими словами

Vă invităm să urmăriţi prima ediţie a podcastului #CuAlteCuvinte, marca Agro TV Moldova, cu Serghei Ceban, Şef Secţie Microcreditare la FinComBank, moderată de Iulian Alexa.

Acesta este un podcast dedicat reprezentanţilor mediului de afaceri din Republica Moldova. În această ediţie, veţi putea afla despre soluţii pentru producători, fermieri şi companiile din domeniul agro-industrial.

Vă invităm să vizionaţi podcastul pentru a afla care este procedura de accesare a unei linii de finanţare, care sunt costurile, cât de importantă e abordarea individuală a fiecărui client şi de ce banca este de fapt un consultant important care vine cu sfaturi şi sugestii, oferind un sprijin substanţial în dezvoltarea afacerilor.
Vă invităm să urmăriţi pagina fincombusiness pe Facebook – o platformă destinată mediului de afaceri din ţară care vine în întâmpinarea antreprenorilor şi businessului. Pagina fincombusiness vă ajută să fiţi la curent: cu ultimele noutăţi despre produsele şi serviciile Băncii create pentru afaceri, life hacks, sfaturi şi business case-uri; promoţii şi oferte speciale; interviuri cu experţii; afaceri de succes ale antreprenorilor din Moldova şi multe altele.