// Для твоего бизнеса / FinComBusiness / Мнение эксперта / (видео) Ольга Ройбу, Директор Отделения №15, Единец: Финансирование женщин-предпринимателей в сельском хозяйстве

(видео) Ольга Ройбу, Директор Отделения №15, Единец: Финансирование женщин-предпринимателей в сельском хозяйствеDoamna Olga ROIBU are o experienţă bogată în domeniul financiar-bancar, şi anume în domeniul creditării business-ului. A început activitatea sa la FinComBank în anul 2009, în calitate de Director al Sucursalei Nr.15 din r-nul Edineţ. De-a lungul anilor şi în continuare Olga ROIBU demonstrează profesionalismul său prin obţinerea rezultatelor remarcabile. Sub egida dumneaei, în ultimii 5 ani portofoliul de creditare al sucursalei a crescut de 5 ori, iar portofoliul de creditare în domeniul agricol a crescut de circa 20 de ori.
Doamna Olga ROIBU se dedică cu profesionalism în realizarea scopurilor propuse şi contribuie la dezvoltarea dialogului dintre mediul de afaceri micro-, mic şi mijlociu în regiune. Astfel, Dna Olga ROIBU a devenit un adevărat partener şi consultant financiar pentru mai mulţi agenţi economici în raionul Edineţ şi or.Briceni.


FinComBank a acordat mereu o atenţie deosebită susţinerii afacerilor, în special a celor din domeniul agricol. Cunoscând bine această ramură, putem constata că femeile joacă un rol important în agricultura mondială şi naţională în calitate de fermieri, lucrători şi antreprenori. Doamnele activează în multe ramuri ale businessului, ele sunt conduse de dorinţa de a se afirma şi de a obţine succes în domeniul antreprenoriatului, inclusiv în agricultură. De aceea, dorim să evidenţiem şi să sprijinim această categorie de antreprenori. Pentru aceasta, oferim o abordare individuală şi suntem gata să susţinem ideile care le vor permite să-şi dezvolte în continuare afacerea şi să crească valoarea propriului business”, a subliniat Olga Roibu, Directoarea Sucursalei Nr.15 FinComBank din or. Edineţ.