// Новости и пресса / Новости / Serghei Ceban, Şef Secţia Microcreditare - speaker la Gala IMM-urilor din Republica Moldova

Новости

24.11.2023

Serghei Ceban, Şef Secţia Microcreditare - speaker la Gala IMM-urilor din Republica Moldova

Serghei Ceban, Şef Secţia Microcreditare - speaker la Gala IMM-urilor din Republica Moldova

Suntem onoraţi să prezentăm speakerul evenimentului Gala IMM-urilor din Republica Moldova, eveniment organizat de PRIAevents cu sprijinul FinComBank S.A., Serghei Ceban, Şef Secţia Microcreditare, Direcţia Retail, FinComBank.
 
Serghei Ceban are o experienţă de mai bine de 10 ani în sectorul financiar-bancar, şi anume în domeniul creditării businessului micro, mic şi mijlociu. Acesta contribuie zilnic la organizarea, elaborarea şi dezvoltarea proceselor pentru înbunătăţirea dialogului dintre mediul de afaceri şi instituţiile financiare prin dezvoltarea şi implementarea produselor creditare.
 
Datorită implicării în procesul de creditare şi asistarea a antreprenorilor în proiectele lor investiţionale, cu desăvîrşire poate sugera cea mai convenabilă metodă de finanţare a ideilor care vor contribui la creşterea afecerii.
 
Gala IMM-urilor va avea loc pe data de 28 noiembrie, începând cu ora 09:30, la Toro Center.
Vă puteţi înregistra AICI.


Vă aşteptăm la Gala IMM-urilor din Republica Moldova, eveniment organizat de PRIAevents cu sprijinul FinComBank, ce va avea loc pe data de 28 noiembrie, începând cu ora 09:30, la Toro Center, Chişinău.
 

//Другие новости