// Новости и пресса / Новости / PREMIU DIN PARTEA VISA PENTRU LANSAREA PLATFORMEI UNICE ÎN MOLDOVA CLICKPAY.MD

Новости

22.11.2019

PREMIU DIN PARTEA VISA PENTRU LANSAREA PLATFORMEI UNICE ÎN MOLDOVA CLICKPAY.MD

PREMIU DIN PARTEA VISA PENTRU LANSAREA PLATFORMEI UNICE ÎN MOLDOVA CLICKPAY.MD

În cadrul evenimentului „VISA Day 2019” care a avut loc pe 21 noiembrie, FinComBank S.A. a fost onorată cu distincţia „CLICKPAY MONEY TRANSFER PLATFORM LAUNCH” pentru platforma inovatoare Clickpay.md ce permite realizarea transferurilor de la card la card, ştiind doar nr. de telefon mobil al Destinatarului. Astfel, FinComBank exprimă înaltă consideraţie Companiei internaţionale de plăţi VISA pentru încrederea acordată şi susţinerea în realizarea ideilor şi abordărilor inovatoare în domeniul transferurilor băneşti!

Această distincţie confirmă aprecierea înaltă a activităţii echipei FinComBank, desfăşurate în cadrul strategiei de lungă durată a Băncii, una din priorităţile acesteia fiind elaborarea şi implementarea pe piaţa din R. Moldova a produselor şi serviciilor online inovatoare.

Platforma Clickpay.md a fost lansată în toamna anului 2018 şi, la momentul de faţă, împreună cu platformele din Ucraine, este una unică în Europa. Aceasta funcţionează non-stop, de pe orice gadget şi permite efectuarea transferurilor de bani de pe un card pe altul în timp real, cât ai zice peşte.

Bucură-te de beneficiile aduse de Clickpay.md şi anume transferuri de bani:

  • de pe orice card, deschis în oricare bancă din Moldova, în orice colţ al ţării sau al lumii;
  • pe orice card moldovenesc, ştiind doar numărul de telefon mobil al destinatarului;
  • transferurile sunt posibile între cardurile din acelaşi sistem de plăţi (Visa→Visa sau Mastercard→Mastercard) şi între cardurile diferitor sisteme de plăţi (Visa→Mastercard sau Mastercard→Visa).
  

//Другие новости