// Новости и пресса / Новости / #Клиенты | предприниматель Павел Татару и отменное вино из села Питушка

Новости

20.07.2022

#Клиенты | предприниматель Павел Татару и отменное вино из села Питушка

#Клиенты | предприниматель Павел Татару и отменное вино из села Питушка

Vinul bun are în spate o poveste frumoasă, la fel cum o are şi Crama Tataru, o afacere de familie din satul Pituşca, raionul Călăraşi. Astăzi, vom face cunoştinţă cu tânărul antreprenor Pavel Tataru şi povestea unei adevărate atracţii turistice care adună în sala sa de degustare iubitorii de vin din întreaga lume.

Vă invităm să urmăriţi reportajul realizat de Agro TV Moldova, pentru a afla de ce această familie a decis să-şi lanseze o afacere la ei acasă, în Moldova, cât de importantă este susţinerea întregii familii în dezvoltarea businessului, care au fost primii paşi în antreprenoriat şi cum a debutat această nemaipomenită cramă localizată în Codrii Moldovei.

Iar dacă şi voi sunteţi iubitori ai vinului bun, doriţi să petreceţi frumos acest weekend sau sunteţi în căutarea unui loc unic pentru a sărbători un eveniment memorabil, familia Tataru vă aşteaptă cu drag la Crama Tataru din satul Pituşca. Aici vă aşteptă o atmosferă ca acasă cu bucate tradiţionale şi o colecţie întreagă de vinuri pe gustul tuturor, printre care Cabernet Sauvignon sec sau demisec, Rosé demidulce, Kagor, Aligote, Muscat şi Chardonnay.

Vă invităm să urmăriţi campania „#FinComBusiness – preţuim oameni, încurajăm afaceri” şi poveştile de succes ale antreprenorilor pe site-ul nostru.

 

//Другие новости