// Новости и пресса / Новости / FinComBank поддерживает предпринимателей и мероприятие Pria E-Commerce Conference Moldova

Новости

06.12.2022

FinComBank поддерживает предпринимателей и мероприятие Pria E-Commerce Conference Moldova

FinComBank поддерживает предпринимателей и мероприятие Pria E-Commerce Conference Moldova

Astăzi, 6 decembrie, am participat în calitate de partener la un eveniment frumos organizat de PRIAevents care se află la cea de-a III-a ediţie, PRIA E-COMMERCE CONFERENCE MOLDOVA. Conferinţa care a avut loc la Digital Park, Chişinău, a întrunit speakeri din Moldova şi România.

FinComBank a fost reprezentat de către Eugenia Cosor, Project Manager, care va relata mai multe despre comerţul electronic, specificul plăţilor online şi ultimele tendinţe în domeniul E-Commerce. Speakerul a pus în discuţie strategiile omnichannel, căutarea vocală, realitatea augmentată şi realitatea virtuală, cumpărături live, inteligenţa artificială, conceptul buy-now-pay-later (BNPL) şi marketing video.

În cadrul conferinţei PRIA E-COMMERCE CONFERENCE MOLDOVA, participanţii au putut afla despre comerţul online din punct de vedere legal, despre marketplace şi cum acesta funcţionează, ultimele tendinţe din E-Commerce, ce schimbări ne aşteaptă în anii următori, open banking ca modalitate de plată online, soluţii pentru transportul coletelor în întreaga lume, am făcut cunoştinţă cu studii de caz şi multe altele.

Conferinţa poate fi vizionată în reluare pe pagina noastră de Facebook, LinkedIn şi YouTube.




FinComBank a lansat serviciul de comerţ electronic în 2018 şi deja numără mulţi clienţi care şi-au dezvoltat afacerea online sau care au reuşit să-şi reconfigureze modalitatea de lucru a businessului, îndreptându-se spre online. Anume FinComBank a pus la dispoziţia agenţilor economici o modalitate sigură şi rapidă de achitare cu cardul în cadrul aplicaţiilor mobile, fiind prima banca din Moldova care a implementat tehnologia “Card-on file”, ce permite utilizatorilor să efectueze plata instant fără a introduce datele cardului de fiecare dată la achitare şi posibilitatea de a salva în aplicaţia mobilă datele mai multor carduri de la diferite bănci din ţară sau din străinătate. FinComBank în premieră pe piaţa Republicii Moldova a pus la dispoziţia clienţilor şi comercianţilor a doua versiune a tehnologiei 3D-Secure, 3D-Secure V.2, pentru realizarea tranzacţiilor în maximă siguranţă.
 
Serviciul de E-commerce de la FinComBank oferă următoarele beneficii:  
  • Achitarea bunurilor şi serviciilor prin intermediul cardurilor bancare Visa sau Mastercard, emise oriunde în lume;
  • Interfaţă personalizată a sistemului de comerţ electronic în concordanţă cu brandul companiei;
  • Pagina de plată realizată în funcţie de dispozitivul de pe care cumpărătorul accesează site-ul companiei sau aplicaţia mobilă;
  • Siguranţă maximă a operaţiunilor online, folosirea protocolul 3D-Secure V.2, care oferă o reducere esenţială a fraudelor;
  • Asistenţă tehnică şi consultanţă individuală, în dependenţă de necesităţile afacerii.
Avantajele E-Commerce pentru comerciant:
  • Reducerea costurilor logistice generate de un magazin clasic;
  • Creşterea vânzărilor. Tranzacţiile pot fi efectuate non-stop, 24/7;
  • Atragerea unei noi pieţe de desfacere, formată din clienţi care sunt utilizatori activi ale platformele online.
Cu serviciul E-Commerce de la FinComBank, regândeşte-ţi businessul pentru a avea doar de profitat. Reorientează-ţi afacerea către online, iar noi îţi vom acorda suportul necesar, pentru realizare.

#FinComBusiness – partenerul succesului tău!








 

//Другие новости