// Новости и пресса / Новости / FINCOMBANK INVITĂ FERMIERII ŞI PRODUCĂTORII AGRICOLI LA FARMER 2017

Новости

17.10.2017

FINCOMBANK INVITĂ FERMIERII ŞI PRODUCĂTORII AGRICOLI LA FARMER 2017

FINCOMBANK INVITĂ FERMIERII ŞI PRODUCĂTORII AGRICOLI LA FARMER 2017

Soluţii financiare accesibile, cu porţiunea de grant în mărime de 40% - oferite de FinComBank în cadrul expoziţiei Farmer-2017

FinComBank oferă o gamă vastă de resurse financiare destinate nevoilor curente ale producătorilor din sectorul agro-alimentar, iar în cadrul expoziţiei, o echipă de consultanţi din partea băncii va oferi informaţiile necesare, precum şi instruiri de accesare a acestor resurse financiare.

„Toamna este sezonul în care fermierii strâng roada şi în acelaşi timp îşi pregătesc resursele pentru anul care vine. FinComBank a pregătit toate aceste oportunităţi, în mod special, pentru fermierii din Republica Moldova. Ştim că necesităţile agricultorilor sunt diferite: suplinirea capitalului circulant, achiziţia utilajelor sau a materiei prime, procurarea spaţiilor sau terenurilor agricole, şi din acest considerent FinComBank are disponibile mai multe linii de creditare, inclusiv cu porţiune de grant în mărime de 40%”, spune Elena Stovbun, director Departamentul Dezvoltării Businessului FinComBank.

Fermierii şi producătorii agro-alimentari, interesaţi de dezvoltarea afacerii , sunt aşteptaţi în cadrul expoziţiei Farmer 2017, unde vor putea afla din primă sursă care sunt cele mai eficiente soluţii financiare individuale şi cum pot fi accesate acestea.
În perioada 18-21 octombrie eşti aşteptat la expoziţia Farmer 2017, în incinta C.I.E. ”Moldexpo”, pavilionul 2.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi / contactaţi / accesaţi: tеl.: (+373-22) 26-99-99; e-mail: fincom@fincombank.com; website: www.fincombank.com

Despre FinComBank:
FinComBank a fost înfiinţată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale şi de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienţii FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei ţării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I şi II (PACI, PACII).Anchor. 

//Другие новости