// Новости и пресса / Новости / FinComBank a participat la expoziţia internaţională „MoldAgroTech”

Новости

30.03.2017

FinComBank a participat la expoziţia internaţională „MoldAgroTech”

FinComBank a participat la expoziţia internaţională „MoldAgroTech”

Odată cu sosirea primăverii, FinComBank îşi orientează resursele financiare către antreprenorii agricoli care, în mod deosebit, au nevoie de susţinere întru realizarea lucrărilor planificate.

Fiind o banca universală, FinComBank propune diferite produse şi servicii financiare destinate antreprenorilor agricoli, printre care - creditele pentru procurarea tehnicii agroindustriale, sistemelor de irigare, echipamentelor pentru industria alimentară şi prelucrătoare etc., precum şi credite pentru efectuarea lucrărilor de primăvară în câmp, vii şi livezi, pentru creşterea animalelor, păsărilor, etc.
FinComBank este partenerul diferitor programe internaţionale destinate, în special, dezoltării sectorului agroindustrial în zonele rurale – RISP I, II, KfW SUDZUKER şi FIDA I-VI, care oferă condiţii mai favorabile în ceea ce priveşte termenul, rata dobânzii şi suma creditului.
Pentru susţinerea tinerilor antreprenori din acest segment, programele internaţionale FIDA VI şi PNAET includ şi portiunea grant nerambursabil de 40% din suma totală oferită.
În cadrul expoziţiei au fost prezentate şi produsele specializate ale FinComBank - creditele AgroFinInvest şi AgroFinSezon – creditele pentru investiţii şi completarea mijloacelor circulante cu termenul de până la 60 luni şi cu perioadă de graţie la rambursare de până la 9 luni.
Primăvara aceasta FinComBank surprinde întreprinderile micro şi mici cu oferta lansată pentru creditele Agro, care pot fi luate cu comision: 0% la examinarea cererii, 0% la acordarea şi 0% la rambursarea anticipată, în scopul stimulării dezvoltării stabile a afacerilor clienţilor.
Astfel, clienţii pot beneficia de credite de până la 100 000 lei fără gaj şi de credite investiţionale cu gaj chiar până la 1 100 000 lei. Termenul creditelor pentru investiţii în agricultură – până la 60 luni. Totodată, banca oferă resurse creditare pentru finanţarea nevoilor personale ale persoanelor fizice, care desfăşoară activitatea de antreprenoriat, în suma de până la 500 000 lei cu gaj.
 

//Другие новости