// Новости и пресса / Новости / #Клиенты | Предприниматель Дерменжи Андрей и 50 га овощных культур в селе Негурень

Новости

28.06.2022

#Клиенты | Предприниматель Дерменжи Андрей и 50 га овощных культур в селе Негурень

#Клиенты | Предприниматель Дерменжи Андрей и 50 га овощных культур в селе Негурень

Pentru a începe o afacere, ai nevoie de susţinerea celor dragi, de străduinţă, timp şi investiţii, dar, nu în ultimul rând, de studii calificate şi de experienţă. Antreprenorul Andrei Dermenji a reuşit să mixeze toate aceste ingrediente, pentru ca businessul lui să dea roade. Acum, se mândreşte cu 50 de hectare de pământ pe care cultivă leguminoase.

Urmăreşte reportajul realizat de Agro TV Moldova, pentru a face cunoştinţă cu poveste de succes a unei afaceri care se ocupă cu culturile legumicole. Te invităm să afla care este cheia succesului unei afaceri profitabile pe termen lung, prin ce etape a trecut fermierul în activitatea sa ca antreprenor şi cât de mult contează sprijinul familiei în lansarea unui business în agricultură.

Iar dacă şi tu eşti în căutarea legumelor numai bune de o salată sau pentru alte bucate, poţi găsi cele mai bune ingrediente în satul Negureni, raionul Teleneşti, unde familia Dermenji te aşteaptă cu drag!

Vă invităm să urmăriţi campania „#FinComBusiness – preţuim oameni, încurajăm afaceri” şi poveştile de succes ale antreprenorilor pe site-ul nostru.

 

//Другие новости