// Новости и пресса / Новости / VÎLEA Tatiana, Directoarea Sucursalei nr.5 - speakerul evenimentului Pria Gala Fermierilor din Republica Moldova

Новости

30.10.2023

VÎLEA Tatiana, Directoarea Sucursalei nr.5 - speakerul evenimentului Pria Gala Fermierilor din Republica Moldova

VÎLEA Tatiana, Directoarea Sucursalei nr.5 - speakerul evenimentului Pria Gala Fermierilor din Republica Moldova

Suntem onoraţi să vă prezentăm speakerul din partea FinComBank la evenimentul Pria Gala Fermierilor din Republica Moldova, pe VÎLEA Tatiana, Directoarea Sucursalei nr.5 FinComBank din or. Orhei, Rezina şi Teleneşti.

VÎLEA Tatiana are o experienţă vastă în domeniul financiar-bancar. A început acum 16 ani ca Expert de Creditare Micro, fiind promovată ulterior în funcţie de Consultant Clienţi Business, unde şi-a continuat ascensiunea în lumea financiară.

Şi-a început cariere la FinComBank în anul 2014 în calitate de Specialist Relaţii cu Clientela, contribuind la consolidarea relaţiilor cu clienţii şi la dezvoltarea portofoliului băncii. Cu pasiune şi hotărâre, din 2018, ocupă funcţia de Director al Sucursalei nr. 5.

VÎLEA Tatiana crede cu tărie că succesul nu vine doar din realizările individuale, ci din efortul colectiv şi din capacitatea de a lucra în echipă. Prin intermediul ei, FinComBank a câştigat încrederea şi respectul clienţilor şi a devenit o prezenţă semnificativă pe piaţa bancară din regiune.

Vă aşteptăm la Pria Gala Fermierilor din Republica Moldova, eveniment care va avea loc pe data de 3 noiembrie, începând cu ora 09:30, la Toro Center, Chişinău, pentru a celebra excelenţa şi dedicarea fermierilor şi antreprenorilor din agricultură.

Mai multe detalii despre eveniment, precum şi linkul pentru înregistrare AICI

 

//Другие новости