// Новости и пресса / Новости / Татьяна Копанчан, Директор Отделения №7, спикер мероприятия «Gala Fermierilor din Republica Moldova»

Новости

26.09.2022

Татьяна Копанчан, Директор Отделения №7, спикер мероприятия «Gala Fermierilor din Republica Moldova»

Татьяна Копанчан, Директор Отделения №7, спикер мероприятия «Gala Fermierilor din Republica Moldova»

Suntem onoraţi să vă prezentăm speakerul evenimentului „Gala Fermierilor din Republica Moldova” care va avea loc pe 29 septembrie, Dna Tatiana Copancean, Directoarea Sucursalei nr.7, FinComBank.

Doamna Tatiana Copancean are o experienţă bogată în domeniul financiar-bancar, activând în acest sector din 2008 în calitate de Specialist microcreditare, Casier-operator, iar ulterior Specialist relaţii cu clienţii. Începând cu anul 2013, aceasta activează în calitate de Directoare a Sucursalei nr.7, subdiviziunile căreia deservesc clienţii din oraşele Chişinău, Călăraşi şi Străşeni.

Prin experienţa acumulată în decursul celor 14 ani de activitate în domeniul bancar, Dna Tatiana Copancean a dat dovadă de perseverenţă, pasiune, inovare, fermitate şi capacitatea de a delega, devenind un partener de încredere pentru clienţii business.

FinComBank vă invită să luaţi parte pe 29 septembrie la unica „Gală a Fermierilor din Republica Moldova”, într-o locaţie deosebită- Sala cu Orgă din Chişinău. Evenimentul organizat de PRIAevents este conceput pentru a celebra şi aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuţie semnificativă la agricultura din Moldovei şi care sunt adevărate exemple de urmat. Detalii eveniment AICI.

 

//Другие новости