// Новости и пресса / Новости / Felicitări antreprenoarei Sîrghi Doina, fondatoarea PLANTCROPS S.R.L. şi clienta FinComBank

Новости

27.06.2022

Felicitări antreprenoarei Sîrghi Doina, fondatoarea PLANTCROPS S.R.L. şi clienta FinComBank

Felicitări antreprenoarei Sîrghi Doina, fondatoarea PLANTCROPS S.R.L. şi clienta FinComBank

Ne mândrim cu clienţii noştri şi cu reuşitele lor!
Suntem onoraţi să v-o prezentăm pe Sîrghi Doina, conducătoarea PLANTCROPS S.R.L. şi clienta Sucursalei nr.14 din or. Hînceşti, care a fost premiată pentru excelenţă în cadrul evenimentului „Gala Femeilor în Agricultura Moldovei”, organizat de compania românească PriaEvents.

Avem 10 ani de activitate, începând totul de la zero. Consider că femeile în Moldova au un potenţial extraordinar, inclusiv în domeniul agricol. Cifra de afaceri de milioane de lei pe care o generează anual vorbeşte despre competenţa, dedicaţia şi implicarea pe care o au acestea în tot ceea ce fac” , a subliniat Doina Sîrghi, conducătoarea PLANTCROPS S.R.L.

Antreprenoarea şi-a început activitatea ca o gospodărie ţărănească, de la 10 ha de pământ arabil, ca ulterior, să-şi mărească suprafaţa până la 450 ha. Aceasta se ocupă preponderent cu creşterea cerealelor, dar deţine şi teren pe care cultivă leguminoase, printre care cartofi şi varză.

„Sunt recunoscătoare că avem parteneriate sigure de mai bine de 5 ani. Astfel, reuşim să ne dezvoltăm an de an, deci nu ne oprim aici”, a adăugat antreprenoare.

Compania este în continuă creştere, aceasta îşi măreşte permanent parcul cu tehnică agricolă necesară pentru prelucrarea calitativă a terenurilor. Datorită managementului competent, PLANTCROPS S.R.L. a reuşit să atingă indicatori înalţi, dezvoltându-se activ şi crescând vânzările de la an la an.

Aplauzele noastre pentru excelenţă, inovare, inspiraţie, creativitate, rafinament şi feminitate în tot ceea ce faceţi, pentru că agricultura este un motor foarte important al economiei naţionale, iar femeile antreprenoare sunt cheia unei afaceri cu adevărat prospere!

#FinComBusiness - preţuim oameni, încurajăm afaceri!







 

//Другие новости