// Новости и пресса / Новости / Первая кредитная карта в Молдове с льготным периодом до 90 дней

Новости

20.10.2021

Первая кредитная карта в Молдове с льготным периодом до 90 дней

Первая кредитная карта в Молдове с льготным периодом до 90 дней

FinComBank a lansat un nou produs pentru cei, care au poftă de cumpărături, dar nu doresc să depindă de salariu - Cardul de credit OPTI Platinum, cu perioada de graţie 90 zile! Este primul card de credit moldovenesc, care permite utilizarea resurselor creditare absolut gratuit, cu dobânda 0%, de până la 3 luni!

Cardul de credit OPTI Platinum se deschide pentru o perioadă de 4 ani, iar tu decizi când şi de câte ori îi foloseşti. Limita de credit poate fi până la 200.000 de lei, iar tu cheltui când şi cât ai nevoie. Cardul de credit OPTI Platinum este preconizat pentru achitarea în magazinele fizice sau online, iar perioada de graţie este valabilă la shopping, transferuri sau chiar la retragere de numerar - atât pe teritoriul ţării, cât şi peste hotare! Cardul de credit OPTI este un card perfect când ai poftă de shopping înainte de a primi salariu sau când îţi doreşti ceva acum şi aici.


       - Achită cu cardul de credit OPTI Platinum peste tot;
       - Întoarce împrumutul în perioada de graţie, până la 90 de zile;
       - Nu plăti dobânda! 


Cu alte cuvinte, dacă ai achitat cumpărăturile cu cardul de credit OPTI în luna octombrie, te bucuri de un împrumut gratuit până în finele lunii decembrie.

Solicită online cardul de credit şi vei primi răspunsul băncii în doar 5 minute prin SMS.

Răsfaţă-te cu ce doreşti, în orice magazin şi când îţi doreşti.
Cu cardul de credit OPTI Platinum nu te limita la reţeaua de parteneri, anumite magazine şi locuri de vânzare – achită simplu şi peste tot! Foloseşte perioadă de graţie timp de 4 ani şi beneficiază pentru fiecare cumpărătură de 0% la dobânda anuală, dacă întorci împrumutul până la 90 zile!

Beneficiile Cardului de credit OPTI Platinum:

Foloseşte cardul oriunde în lume
Da, ai auzit bine. Cardul de credit Platinum cu perioada de graţie de până la 90 de zile, poate fi folosit nu doar pe teritoriul Moldovei, cum sunt cardurile altor bănci, ci oriunde în lume. Savurează călătoria aşa cum îţi doreşti, pentru că eşti sigur că mereu ai bani în portofel pentru orice dorinţă. Cu FinComBank, alege un card de debit pentru banii pe care îi ai şi unul de credit pentru banii de care ai nevoie, chiar şi peste hotare.

Un card de credit din categoria Premium
Cardul de credit OPTI este un card Platinum, care îţi oferă beneficii globale. Bucură-te de privilegii VIP, reduceri şi oferte exclusive în toată lumea.
Vrei să călătoreşti peste hotare? Doar până pe 31 decembrie 2021, cu cardul de credit OPTI Mastercard Platinum de la FinComBank beneficiezi de testare gratuită PCR pentru diagnosticarea COVID-19 în laboratoarele Alfa Diagnostica. De asemenea, transferurile spre şi de la aeroportul din Chişinău sunt gratuite pentru deţinătorii cardurilor de credit premiale. Alege itaxi pentru a ajunge gratuit la aeroport, iar noi îţi dorim doar odihnă plăcută.
Iar dacă vrei să vizitezi vinăriile moldoveneşti, cu Cardul de credit OPTI Platinum te bucuri de reduceri de până la 50% la taxi spre vinării, excursii, degustări, cumpărarea vinului, restaurante, cazare şi organizarea evenimentelor la vinării.

Bucură-te de banca ta pe telefonul tău
Cu cardul de credit OPTI eşti mereu la curent cu situaţia ta financiară, pentru că ai mereu la îndemână aplicaţia FinComPay, la orice oră, în orice zi, oriunde te-ai afla. Simte-te confortabil: transferă bani între carduri moldoveneşti, precum şi în sau din străinătate, achită facturile şi alte plăţi online, achită creditul, vizualizează istoria plăţilor şi cursul valutar, acordă întrebări serviciului suport direct din aplicaţie, confirmă tranzacţiile online şi transferurile cu Face ID sau Touch ID şi multe altele.


Achitare instantanee a cumpărăturilor şi serviciilor
Cu Cardul de credit OPTI Platinum de la FinComBank, 4 ani, ai parte de un shopping pe măsură, pentru că cumperi ce îţi doreşti acum şi achiţi mai târziu. Iar, dacă rămâi mereu în perioada de graţie, foloseşti UN CREDIT MEREU GRATUIT. Plata pentru o achiziţie are loc la fel ca şi în cazul unui card de debit, rapid, fără confirmarea băncii şi fără a prezenta un şir de documente în vederea obţinerii unui împrumut.

Solicită online cardul de credit OPTI Platinum cu dobânda anuală 0% până 90 de zile.


//Другие новости