// Новости и пресса / Новости / #PărereaExpertului | Olga Roibu, directoarea Sucursalei nr.15: Cum alegem finanţarea potrivită

Новости

23.03.2023

#PărereaExpertului | Olga Roibu, directoarea Sucursalei nr.15: Cum alegem finanţarea potrivită

#PărereaExpertului | Olga Roibu, directoarea Sucursalei nr.15: Cum alegem finanţarea potrivită

Activând deja de 14 ani la FinComBank, directoare Sucursalei nr.15, Olga Roibu, se dedică cu profesionalism în realizarea scopurilor propuse, devenind un adevărat partener şi consultant financiar pentru mai mulţi agenţi economici în raionele Edineţ şi Briceni.
 
Vă invităm să urmăriţi interviul cu Olga Roibu realizat de Agroexpert pentru a afla care sunt avantajele şi dezavantajele finanţării directe de către furnizorii de materie fitosanitare în comparaţie cu creditele oferite de o bancă, despre subvenţionarea tehnicii agricole, business case-uri. De asemenea, veţi afla despre promoţiile de primăvară şi cele mai întrebate proiecte de creditare oferite de FinComBank în acest sezon agricol.

Urmăriţi rubrica Părerea Expertului  pe site-ul nostru, pentru a afla de la specialişti detalii la diverse întrebări legate de banking, servicii online, antreprenoriat şi nu doar.


Vă invităm să urmăriţi pagina Băncii fincombusiness pe Facebook, destinată mediului de afaceri din ţară. Platforma vă ajută să fiţi la curent: cu ultimele noutăţi despre produsele şi serviciile Băncii create pentru afaceri, life hacks, sfaturi şi business case-uri; promoţii şi oferte speciale; interviuri cu experţii; afaceri de succes ale antreprenorilor din Moldova şi multe altele.

//Другие новости