// Новости и пресса / Новости / #FinComBusiness - ценим людей, поддерживаем бизнес!

Новости

01.02.2023

#FinComBusiness - ценим людей, поддерживаем бизнес!

#FinComBusiness - ценим людей, поддерживаем бизнес!

Atitudinea face diferenţa! Diferenţa în a percepe mai presus de toate, cum şi este firesc, OMUL cu care interacţionezi, care îţi este alături şi cu care construieşti planuri măreţe!

Aceasta este şi filosofia firească a FinComBank, noi susţinem oamenii, pentru a-şi realiza cele mai râvnite vise, încurajând şi oferind suport zi de zi în dezvoltarea afacerilor din diverse domenii, formându-se în timp relaţii sincere, frumoase, într-un cuvânt – de suflet!

Dar ce poate fi mai de suflet, decât acasă, anume ei cei care în pofida tuturor provocărilor, incertitudinilor şi impedimentelor, merg ferm înainte cu speranţă în a-şi realiza visurile – FERMIERII!




Anume aici, acasă, în ţara de baştină, pământul prosperă datorită fiecărui fermier, mulţumită muncii depuse şi dragostei investite în ceea ce fac. Ei sunt cei care ne inspiră, de aceea, ne bucurăm atunci când afacerile lor cresc şi înfloresc!
FERMIERII – viitorul Republicii Moldova!

FinComBank susţine oameni şi vise, este alături şi încurajează afaceri din sectorul agroindustrial pentru fermierii mici şi mijlocii.

Vă invităm să urmăriţi campania #FinComBusiness – preţuim oameni, încurajăm afaceri!” şi istoriile de succes ale antreprenorilor.

FinComBank – OMUL mai presus de toate!


 

//Другие новости