// Новости и пресса / Новости / FinComBank, спонсор Концерта "Melodii de suflet"

Новости

21.12.2021

FinComBank, спонсор Концерта "Melodii de suflet"

FinComBank, спонсор Концерта "Melodii de suflet"

În pragul sărbătorilor, FinComBank le-a înmânat angajaţilor şi clienţilor bilete la concertul „Melodii de suflet”
 
FinComBank a fost sponsorul Concertul „Melodii de suflet”, care a avut loc luni, 20 Decembrie, ora 19:00, în incinta Palatul Naţional „Nicolae Sulac”. Pe scenă, au  evoluat interpreţii autohtoni: Vitalie Dani, Brio Sonores, Lidia Botezatu, Radu Dolgan, Ricu Vodă, Costi Burlacu, Corina Ţepeş, Natalia Proca, Aurel Chirtoacă, Cristina Pintilie, Lidia Isac şi Aliona Triboi.

Cu ocazia frumoaselor sărbători de iarnă, FinComBank a premiat angajaţii pentru reuşitele lor, oferindu-le bilete la Concertul „Melodii de suflet”. De asemenea, banca a oferit câte două bilete clienţilor săi, persoane juridice, şi a organizat o tombolă pe reţelele sociale, unde a premiat urmăritorii paginii, pentru ca aceştia să se bucure de magia sărbătorilor.

Stimaţi colegi, vă mulţumim pentru determinare, responsabilitate, punctualitate, optimism şi munca pe care o depuneţi, pentru a acorda clienţilor servicii de calitate! Apreciem şi aplaudăm determinarea şi eforturile voastre în munca de zi cu zi!

Stimaţi clienţi, ne bucurăm că mergeţi într-un pas cu noi. Vă suntem recunoscători pentru încredere, onestitate şi loialitate! Fie ca anul care vine să vă aducă sănătate, succese în toate, căldură şi lumină în suflete!

FinComBank – într-un pas prin viaţă!

   

   

 

//Другие новости