// Новости и пресса / Новости / FinComBank a participat la Forumul internaţional de investiţii „Invest Găgăuzia”

Новости

14.11.2016

FinComBank a participat la Forumul internaţional de investiţii „Invest Găgăuzia”

FinComBank a participat la Forumul internaţional de investiţii „Invest Găgăuzia”

Investiţiile în Republica Moldova devin mai accesibile pentru antreprenori. Potrivit organizatorilor, în cadrul forumului au fost iniţiate peste 20 de proiecte şi urmează a fi semnate inclusiv acorduri de colaborare cu mai multe regiuni şi ţări.

FinComBank a participat la cea de-a doua ediţie a Forumului internaţional de investiţii „Invest Găgăuzia”, eveniment de anvergură care a întrunit investitori din 20 de ţări, antreprenori, reprezentanţi ai ambasadelor şi autorităţilor Republicii Moldova. 

FinComBank încurajează antreprenorii să investească în ţara noastră, susţinem inclusiv investitorii străini să exploreze la maxim piaţa Republicii Moldova. Acest forum este o platformă de comunicare pentru investitori, iar comunicarea eficientă asigură şi rezultate pozitive. FinComBank este un partener sigur pentru clienţii săi şi vom fi mereu deschişi spre colaborare.”, a declarat Victor Hvorostovschi, preşedintele S.A. FinComBank.

Potrivit organizatorilor, în cadrul forumului au fost iniţiate peste 20 de proiecte şi urmează a fi semnate inclusiv acorduri de colaborare cu mai multe regiuni şi ţări. Parteneriatele stabilite vor asigura noi oportunităţi pentru investitori, dar şi vor crea un mediu favorabil de investiţii pentru antreprenorii autohtoni.

În activitatea sa, FinComBank susţine şi promovează oportunităţile pentru mediul de afaceri, fiind partenerul de încredere numeroaselor evenimente destinate antreprenorilor. Mai mult decât atât, în beneficiul ÎMM-urilor banca oferă surse eficiente de finanţare. Recent, FinComBank a lansat fondul „Susţinem Moldova” în valoare de 300 mln lei destinat exclusiv producătorilor autohtoni şi exportatorilor, dar menit pentru creşterea economiei Moldovei în ansamblul.

Forumul internaţional de investiţii ”Invest Găgăuzia” desfăşurat pe 5 noiembrie la Comrat are drept scop atragerea investitorilor, atât din Republica Moldova, cât şi de peste hotare. Ediţia din acest an a fost organizată sub genericul „Găgăuzia 360 de grade”.    

Pentru mai multe informaţii:
 
МD-2012, Republica Moldova, str.Puskin, 26 
Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail: fincom@fincombank.com
Web site: fincombank.cоm



//Другие новости