// Новости и пресса / Новости / Felicitări clientului nostru GT MELNIC IOANA FEODOR pentru distincţia obţinută

Новости

27.11.2023

Felicitări clientului nostru GT MELNIC IOANA FEODOR pentru distincţia obţinută

Felicitări clientului nostru GT MELNIC IOANA FEODOR pentru distincţia obţinută

Cu o bucurie deosebită şi mândrie, dorim să îl felicităm pe clientul nostru Melnic Victor pentru distincţia obţinută în cadrul evenimentului „PRIA GALA FERMIERILOR din REPUBLICA MOLDOVA” organizat de PRIAevents. Este o onoare să colaborăm cu antreprenori dedicaţi şi pasionaţi precum dumneavoastră, iar această recunoaştere confirmă eforturile şi excelenţa în domeniul agriculturii.
 
Felicitările noastre se îndreaptă către întreprinderea dumneavoastră, care produce nu doar fructe de înaltă calitate, ci şi material săditor esenţial pentru plantarea livezilor. Această contribuţie la dezvoltarea sectorului agricol din Republica Moldova nu doar că evidenţiază expertiza dumneavoastră, dar şi subliniază impactul pozitiv pe care îl aveţi în comunitatea agricolă.

Suntem convinşi că acest premiu este doar începutul unei serii de realizări remarcabile în cadrul întreprinderii dumneavoastră. În calitate de client al băncii FinComBank, vrem să vă mulţumim pentru încrederea acordată şi să vă asigurăm că suntem alături de dumneavoastră la fiecare pas în drumului către succes.

#FinComBusiness – susţinem oamenii şi afacerile locale!

 

//Другие новости