// Новости и пресса / Новости / Евгения Косор, спикер мероприятия PRIA E-COMMERCE CONFERENCE MOLDOVA от 6 декабря в Digital Park

Новости

02.12.2022

Евгения Косор, спикер мероприятия PRIA E-COMMERCE CONFERENCE MOLDOVA от 6 декабря в Digital Park

Евгения Косор, спикер мероприятия PRIA E-COMMERCE CONFERENCE MOLDOVA от 6 декабря в Digital Park

Suntem onoraţi că Dna. Eugenia Cosor, Project Manager, FinComBank participă la PRIA E-COMMERCE CONFERENCE MOLDOVA, pe data 6 decembrie 2022, la Digital Park Chişinău.

Eugenia COSOR depune efort considerabil în dezvoltarea sectorului DIGITAL în cadrul FinComBank, demonstrând succese remarcabile în organizarea, elaborarea şi dezvoltarea proceselor pentru îmbunătăţirea experienţei clienţilor în utilizarea cardurilor bancare şi serviciilor online a Băncii.

PRIAevents, în parteneriat cu FinComBank, organizează singurul eveniment complex dedicat comerţului electronic în Republica Moldova în 6 decembrie 2022 de la ora 9:30, aflat la ediţia a 3-a, şi anume, PRIA E-COMMERCE CONFERENCE MOLDOVA. Pentru că este un subiect extrem de important, deoarece tot mai multe companii se îndreaptă spre online, în cadrul conferinţei, vom face un bilanţ după 2 ani în care online-ul a beneficiat de o creştere tot mai mare. Evenimentul este de interes pentru toate sectoarele economiei direct interesate din Republica Moldova – IT, industrie, sănătate şi farmaceutic, financiar – bancar, asigurări, retail, energie, telecom, transport, mediu, juridic, agricultură, construcţii şi real estate, servicii şi nu numai.

Mia multe detalii despre eveniment şi agenda conferinţei AICI.

Pentru a vă înregistra la PRIA E-COMMERCE CONFERENCE MOLDOVA accesaţi LINKUL. Participarea este gratuită.

 

//Другие новости