// Новости и пресса / Новости / Elena VRABII, Directoarea Sucursalei nr.4, speakerul Galei Femeilor în Agricultura Moldovei

Новости

13.06.2023

Elena VRABII, Directoarea Sucursalei nr.4, speakerul Galei Femeilor în Agricultura Moldovei

Elena VRABII, Directoarea Sucursalei nr.4, speakerul Galei Femeilor în Agricultura Moldovei

Suntem onoraţi să vă prezentăm speakerul evenimentului „Gala Femeilor în Agricultura Moldovei”, organizat de PriaEvents, Dna Elena VRABII, Directoarea Sucursalei nr.4 a FinComBank din or. Bălţi, or. Sângerei şi or. Făleşti.

Elena VRABII are o vastă experienţă în sectorul financiar-bancar şi anume în domeniul creditării businessului mic şi mijlociu. Pe parcursul activităţii sale, dumneaei a trecut prin mai multe nivelurile de dezvoltare profesională, crescând până la poziţia de Manager Întreprinderi Mici şi Mijlocii, ulterior devenind Directoarea Sucursalei FinComBank din mun. Bălţi.

Elena VRABII se dedică cu profesionalism în realizarea scopurilor propuse şi prin experienţa, cunoştinţele şi abilităţile pe care le posedă contribuie la dezvoltarea sucursalei şi la creşterea profitabilităţii Băncii.

Gala Femeilor în Agricultură în Republica Moldova va avea loc pe data de 20 iunie 2023, începând cu ora 9:30, la Tekwill în Chişinău. Acesta este un eveniment unic, conceput pentru a celebra şi aplauda realizările remarcabile ale acelor femei care aduc o contribuţie semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.

Detalii despre eveniment AICI.
Vă puteţi înregistra, accesând LINKUL.

//Другие новости