// Новости и пресса / Новости / Двойное признание для FinComBank от Visa

Новости

16.02.2023

Двойное признание для FinComBank от Visa

Двойное признание для FinComBank от Visa

FinComBank numără acum în palmares încă două premii importante. În cadrul evenimentului „Visa Date. Celebrate Yourself”, care a avut loc pe 15 februarie 2023, Banca a obţinut distincţiile „Full launch of P2P by Phone with Visa în cadrul Best UX for Visa Direct şi Successful migration în cadrul New Journey with Visa.

Succesul dat şi aprecierea din partea unui companii internaţionale de plăţi ne motivează şi mai mult. Mai mult decât atât, acestea subliniază că rezultatele nu se lasă aşteptate atâta timp cât dăm dovadă de o echipa unită care zi de zi munceşte asupra unui scop comun şi avem alături un partener de încredere ca Visa, căruia îi aducem sincere mulţumiri. Suntem profund recunoscători pentru susţinerea oferită în realizarea ideilor şi abordărilor inovatoare în banking.

Reamintim că în aprilie 2022, în scopul îmbunătăţirii calităţii serviciilor prestate, precum şi a îmbunătăţirii substanţiale a experienţei de utilizator a clienţilor noştri, FinComBank a migrat la un nou Centru de Procesare, un furnizor internaţional de servicii de plată. Aceasta a permis să optimizăm activitatea operaţională a Băncii şi ne-a deschis larg uşile pentru implementarea şi dezvoltarea noilor produse şi servicii financiare care nu au fost anterior posibile. Astfel, mulţumită tehnologiei Visa, FinComBank a implementat cu succes un serviciu nou, P2P by Phone, care permite realizarea transferurilor de bani folosind doar numărul de telefon al destinatarului. Opţiunea a fost lansată în aplicaţia mobilă FinComPay şi este disponibilă atât pentru transferuri naţionale, cât şi internaţionale.

FinComBank - într-un pas cu digitalizarea şi noile tehnologii alături de Visa!




 

//Другие новости