// Новости и пресса / Новости / CREDITE CU RATE REDUSE LANSATE DE FINCOMBANK - LA „FABRICAT ÎN MOLDOVA”

Новости

27.02.2017

CREDITE CU RATE REDUSE LANSATE DE FINCOMBANK - LA „FABRICAT ÎN MOLDOVA”

CREDITE CU RATE REDUSE LANSATE DE FINCOMBANK - LA „FABRICAT ÎN MOLDOVA”

FinComBank anunţă reduceri mari la creditarea persoanelor fizice şi juridice

Ofertele avantajoase sunt aplicate la creditele de consum Express destinate persoanelor fizice, iar pentru persoanele juridice includ o reducere de -50% la rata dobânzii.
 
Astfel, creditul Express, în valoare de până la 80.000 de lei, acum este mai accesibil cu o reducere de până la 1.200 de lei pentru rata dobânzii. Creditul este destinat nevoilor personale şi se oferă pe o perioadă de 5 ani. Pentru mediul de afaceri FinComBank propune reduceri de -50% la rata dobânzii, pentru primele trei luni de viaţă a creditului oferit pentru cheltuieli curente şi dezvoltarea afacerii. Mai mult decât atât, creditul este oferit la un grafic flexibil de achitare, pe un termen de pînă la 5 ani.  
 
FinComBank prezintă aceste oferte inclusiv la cea de-a 16-a ediţie „Fabricat în Moldova”, care se desfăşoară în perioada 1-5 februarie 2017, la CIE „Moldexpo”. La stand-ul FinComBank, experţii băncii oferă suport informativ şi cele mai echilibrate şi calitative recomandări privind finanţarea prin credit.
 
„Vă invităm la dialog să descoperim soluţii financiare optime pentru toţi cetăţenii. Noi, FinComBank, vom continua să construim parteneriate de succes cu fiecare client al nostru.”, afirmă Elena Stovbun, director-adjunct Departamentul Dezvoltarii Businessului FinComBank.
 
Expoziţia naţională „Fabricat în Moldova” este un eveniment apreciat în toată ţara şi are drept scop promovarea şi valorificarea potenţialului economic al Republicii Moldova. În acest an, peste 300 de companii autohtone îşi vor prezenta serviciile şi mărfurile sale.
 
Recent, FinComBank a anunţat că proiectele de finanţare destinate tinerilor antreprenori din mediul rural care sunt oferite în cadrul Programului Naţional de Abilitate Economică a Tinerilor (PNAET) pot fi deja accesate la filialele băncii, aflate pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Valoarea unui proiect este de până la 300.000 MDL, inclusiv grant neramburasbil de 40% din suma totală a acestuia, fără dobândă.

//Другие новости