// Новости и пресса / Новости / #Клиенты | Секрет пива Gotter и рецепты неповторимого вкуса

Новости

05.07.2024

#Клиенты | Секрет пива Gotter и рецепты неповторимого вкуса

#Клиенты | Секрет пива Gotter и рецепты неповторимого вкуса

Începând cu 2007, Gotter a adus pe piaţa din Moldova o bere de înaltă calitate, devenind rapid un nume de referinţă. Folosind materie primă de calitate şi reţete inspirate de tehnologiile cehe, Gotter oferă un gust distinctiv şi autentic.

Fabrica produce un divers asortiment de bere, inclusiv filtrată, nefiltrată, blondă şi brună, şi băuturi răcoritoare precum cvas şi Mojito. Compania vine constat cu gusturi unice şi reţete deosebite.

Echipa Gotter, formată din 30 de membri dedicaţi, menţine standardele înalte de calitate sub îndrumarea specialiştilor internaţionali, continuând să inoveze şi să lanseze produse noi.

Descoperiţi AICI, în reportajul video al campaniei #FinComBusiness, povestea de succes a brandului Gotter. Aflaţi cum pasiunea pentru gustul autentic ceh, produs cu grijă în Moldova, şi echipa dedicată de berari, care respectă reţeta tradiţională, au contribuit la succesul fabricii. De asemenea, faceţi cunoştinţă cu procesul de producţie a băuturii şi modul în care cultura berii dintr-o ţară europeană a inspirat deschiderea unei fabrici prospere la noi în ţară.

Faceţi cunoştinţă cu campania #FinComBusiness şi istoriile de succes ale antreprenorilor accesând LINKUL.

FinComBank sprijină antreprenorii şi afacerile locale!

 

//Другие новости