// Новости и пресса / Новости / #Clienţi | Arcadie Bold: FluxMeşter - de la un atelier local la un producător internaţional

Новости

01.12.2023

#Clienţi | Arcadie Bold: FluxMeşter - de la un atelier local la un producător internaţional

#Clienţi | Arcadie Bold: FluxMeşter - de la un atelier local la un producător internaţional

Povestea de succes a afacerii "FLUXMESTER-V.A." condusă de antreprenorul Arcadie Bold este prezentată în cadrul campaniei „#FinComBusiness – susţinem oamenii, încurajăm afacerile” lansată de FinComBank. Cu o viziune clară şi determinare incontestabilă, Arcadie Bold a transformat un simplu atelier într-o uzină de producţie a ferestrelor, uşilor din PVC şi aluminiu, precum şi fabricarea roletelor sub brandul FluxMeşter, recunoscut internaţional în 6 ţări europene.

Într-un interviu video, care poate fi urmăriti accesând LINKUL, Arcadie Bold împărtăşeşte secretul succesului său, evidenţiind adaptabilitatea în faţa provocărilor din domeniul construcţiilor. A concentrat atenţia de la piaţa locală la cea internaţională, extinzându-şi astfel afacerea. Sprijinul financiar oferit de FinComBank a jucat un rol esenţial în această evoluţie, permiţându-i să investească în tehnologii noi şi să-şi consolideze poziţia pe piaţă.

Arcadie Bold nu doar conduce o afacere, ci construieşte o punte între ambiţie, calitate şi parteneriat de încredere, contribuind la modelarea unui viitor solid pentru familia şi angajaţii săi. FluxMeşter demonstrează că, în faţa provocărilor, determinarea şi viziunea pot schimba totul. Pentru cei interesaţi de ferestre, uşi şi rolete de calitate, FluxMeşter este prezent pe piaţă cu un proces de producţie bine organizat şi echipamente germane, având showroom-uri în Chişinău şi Bălţi.

Urmăriţi campania #FinComBusiness şi istoriile de succes ale antreprenorilor pe platformele FinComBank!

FinComBank – susţinem oamenii şi afacerile locale!

//Другие новости