// Новости и пресса / Новости / Am semnat un acord de colaborare cu Centrul de Excelenţă în Informatică şi Tehnologii Informaţionale

Новости

18.01.2023

Am semnat un acord de colaborare cu Centrul de Excelenţă în Informatică şi Tehnologii Informaţionale

Am semnat un acord de colaborare cu Centrul de Excelenţă în Informatică şi Tehnologii Informaţionale

Astăzi, pe 18 ianuarie, am ajus la Centrul de Excelenţă în Informatică şi Tehnologii Informaţionale cu care am semnat un Acord de colaborare în vederea conlucrării în cadrul proiectelor de stagiere a elevilor din ani terminali şi realizarea altor proiecte frumoase împreună.
 
Deja de mai mulţi ani, bankingul este strâns legat de domeniul IT, de aceea pentru noi contează foarte mult să le oferim abilităţi practice şi să le oferim suport tinerilor din acest vast domeniu, pe care dorim să îi vedem ulterior în echipa noastră!

În cadrul întrevederii, am putut discuta cu
Zavadschi Vitalie, directorul Centrul de Excelenţă în Informatică şi Tehnologii Informaţionale, Ciobanu Andrei, Director adjunct instruire practică şi producere, Obadă Liuba, Directoare adjunct instruire şi Gabură Nadejda, Directoare adjunct educaţie. Vă mulţumim pentru ospitalitate şi oportunitatea de a lucra împreună, pentru a ajuta tânăra generaţie în dezvoltarea profesională!







//Другие новости