// Deschide un depozit la FinComBank şi câştigă cadouri magice de Crăciun! /

News

15.12.2020

Deschide un depozit la FinComBank şi câştigă cadouri magice de Crăciun!

Deschide un depozit la FinComBank şi câştigă cadouri magice de Crăciun!

Sărbătorile sunt mai frumoase cu daruri şi surprize magice!

FinComBank anunţă lansarea Promoţiei de Crăciun la Depozite!

Doar între 15 - 25 decembrie 2020, vino la sucursalele Băncii şi deschide un depozit în MDL/EUR/USD cu termen de 25 luni, şi poţi deveni fericitul câştigător al unui cadou magic de Crăciun.
Pentru a participa la promoţie şi a intra în posesia premiilor super tari, este necesar să deschizi unul dintre depozitele cu rată fixă sau flotantă:

Depozitul RAŢIONAL DE PENSIE cu rată flotantă în MDL. Încredinţează nouă grijile tale, pentru că noi îţi oferim sprijin chiar şi la vârsta de pensionare! Bucură-te şi înmulţeşte banii tăi împreună cu FinComBank!

Depozitul RAŢIONAL cu rată flotantă în MDL. Lasă banii să lucreze pentru tine! Beneficiază de o dobândă avantajoasă anual, planifică, economiseşte şi fii sigur, că vei primi un venit decent! 

Depozitul STABIL cu rată fixă în MDL. Viaţa se schimbă, dobânda nu! Primeşte un venit stabil anual în lei moldoveneşti timp de 25 de luni. Nu se ştie niciodată când vei avea nevoie de bani, iar cu 
Depozitul STABIL beneficiezi de rată fixă, care va rămâne neschimbată timp de 2 ani!

Depozitul RAŢIONAL cu rată flotantă în EUR şi USD. Bucură-te de un venit lunar stabil primit direct pe card. Cu noi planurile tale prind viaţă mai rapid!


Depozitul cu capitalizare"CREŞTERE STABILĂ" în MDL/EUR/USD. Acumulează banii pentru a-ţi realiza visul! Crează planul propriu de acumulare şi suplineşte-ţi depozitul cu orice suma în orice moment!

La deschiderea depozitului la FinComBank:
► beneficiezi de o dobândă avantajoasă;
► obţii un card cadou, Internet Banking FinComPay gratuit şi acces nelimitat la gama largă de produse şi servicii online;
► primeşti dobânda direct pe card;
► ştii că economiile tale sunt în siguranţă.


Te aşteptăm cu drag în sucursalele Băncii între 15 - 25 decembrie 2020! Nu rata şansa, de Crăciun şi tu poţi deveni fericitul câştigător al unui cadou magic! 
Sărbătorile sunt mai frumoase împreună cu FinComBank!
 

Afla mai multe despre toate depozitele FinComBank.

Lasă-ne datele tale de contact şi noi revenim cu un sunet!
+373



 

//Alte noutati