// FinComBank продолжает кампанию «Солидарны с #Украиной» /

News

03.03.2022

FinComBank продолжает кампанию «Солидарны с #Украиной»

FinComBank продолжает кампанию «Солидарны с #Украиной»

În cadrul campaniei „Solidari cu #Ucraina”, FinComBank, în colaborare cu magazinul de caritate MESTO din or. Chişinău, oferă ajutorul necesar refugiaţilor din Ucraina. Ajutorul este acordat  persoanelor, aflate în centrele de adăpostire a refugiaţilor, printre care se numără beneficiarii  proiectului de caritate MESTO, precum şi 60 de familii cu copii din Ucraina, adăpostiţi zilele acestea în tabăra pentru copii Centrul Creştin „Torţa Credinţei" din s. Carpineni.
 
Pentru a sprijini cetăţenii Ucrainei, Banca le-a oferit acestora, printre care mamelor şi copiilor: încălţăminte, haine, produse de igienă şi curăţenie, produse alimentare, mâncare pentru copii, electrocasnice şi multe alte lucruri de primă necesitate. Este prima etapă de ajutor în cadrul acestei campaniei, iar ulterior, vor urma şi alte lucruri frumoase.
 
Astăzi, viaţa multor oameni s-a schimbat radical, iar noi nu putem rămâne indiferenţi. Pe lângă lansarea campaniei de caritate „Solidari cu #Ucraina”, FinComBank a oferit posibilitatea de a face donaţii direct din aplicaţia mobilă FinComPay. Sperăm că sprijinul oferit de Bancă le va permite acestora să treacă un pic mai uşor peste această încercare. Le mulţumim colegilor noştri şi voluntarilor, care mereu se implică activ în activităţile sociale şi de binefacere. Ne mândrim şi le suntem profund recunoscători”, a subliniat Elena STOVBUN, Directorul Departamentului Dezvoltării Businessului, FinComBank.
 
Inga Bostan, administratorul magazinului de caritate MESTO: „Mulţumim FinComBank pentru încrederea acordată proiectului nostru caritabil MESTO şi asistenţa alocată refugiaţilor din Ucraina. În aceste zile grele, ne-am convins încă o dată că viaţa este cel mai valoros lucru, iar compasiunea, solidaritatea, empatia şi dorinţa de a oferi ajutor sunt calităţi de nepreţuit şi principala bogăţie a poporului nostru. Ne bucurăm că cetăţenii, organizaţiile şi companiile comerciale s-au unit pentru a ajuta cetăţenii ţării vecine; întotdeauna, este mult mai uşor să ajutăm împreună.
 
Reamintim, că posibilitatea de a efectua donaţii pentru utilizatorii Android este realizată în rubrica „Transfer între conturi”, „Donaţii #Ucraina”. Totodată, pentru donaţiile efectuate prin FinComPay Mobile pe platformele Android şi IOS, nu se percepe comision.
 
Stimaţi clienţi şi colegi, dragi prieteni, vă mulţumim pentru fapte bune şi pentru că le sunteţi alături!
 
FinComBank – într-un pas prin viaţă!

 

//Alte noutati