// Новости и пресса / Новости / FinComBank a participat la Săptămâna Agroindustrială de la Moldexpo în calitate de partener general a expoziţiei Farmer

Новости

23.10.2023

FinComBank a participat la Săptămâna Agroindustrială de la Moldexpo în calitate de partener general a expoziţiei Farmer

FinComBank a participat la Săptămâna Agroindustrială de la Moldexpo în calitate de partener general a expoziţiei Farmer

FinComBank a participat şi în acest an la Săptămâna Agroindustrială de la Moldexpo, care a întrunit expoziţiile Farmer şi Moldagrotech, precum şi Târgul „Toamna de Aur. Evenimentul a avut loc în perioada 19 – 22 octombrie şi a reprezentat o platformă excelentă de a face cunoştinţă cu tendinţele din domeniul agriculturii. Astfel, specialiştii băncii au venit cu posibilităţi de finanţare adaptate pentru fiece business.

Cei care au ajung la expoziţie au putut afla despre serviciile bancare, ofertele sezoniere, proiectele speciale, opţiunile de finanţare din surse externe şi ofertele de microcreditare.

Anul acesta este unul plin de incertitudini, aşa că avem o abordare individuală faţă de fiecare antreprenor. Noi menţinem şi dezvoltăm reţeaua noastră de parteneriate, printre care: Livada Moldovei, programul investiţional 373, care este foarte actual la moment. Bineînţeles, avem şi produsele proprii, sume fără gaj şi cu gaj care putem să le acordăm în termeni foarte rapizi, fiindcă agricultorii şi clienţii noştri pun accent pe viteza de reacţionare a băncii. De asemenea, săptămâna trecută am coborât dobânzile pentru persoanele care accesează credite în domeniul afacerilor”, a precizat Serghei Ceban, Şeful Secţiei de Microcreditare, FinComBank.



Oricare antreprenor sau fermier a avut ocazia să descopere şi să beneficieze de soluţii financiare care pot susţine dezvoltarea şi extinderea afacerilor lor. Potrivit Şefului Secţiei de Microcreditare, cei prezenţi la standul FinComBank au fost pregătiţi să ofere sfaturi şi opţiuni de finanţare pentru toţi cei interesaţi.

Comparativ cu anii trecuţi, FinComBank a venit la eveniment cu mai multă experienţă, noi metode de analiză şi cu o abordare nouă faţă de client. Expoziţiile Moldagrotech şi Farmer oferă o platformă excelentă pentru agricultori şi antreprenori pentru a afla mai multe despre soluţiile financiare disponibile pentru dezvoltarea lor şi pentru a fi la curent cu ultimele tendinţe din domeniul agricol.

Mai mult decât atât, pe lângă ofertele pentru persoane juridice, reprezentanţii FinComBank au oferit detalii referitoare la promoţia la transferuri cu premii valoroase, credite de consum, Leasing Auto, Credit Ipotecar, carduri bancare pentru întreaga familie, depozite şi multe altele. De asemenea, participanţii au putut deschide direct la stand cardul care li se potriveşte, inclusiv Cardul Instant care se emite pe loc, în doar câteva minute, şi cardul Visa Firsty pentru copii 7 – 17 ani.

La stand am avut două direcţii. Prima - avem specialiştii care sunt gata să consulte clienţii business, adică persoanele juridice sau persoane fizice care practică activitatea de antreprenoriat. Totodată, a doua parte este domeniul retail, respectiv noi suntem gata să deservim complex absolut orice persoană fizică, juridică şi familiile acestora. De aceea putem depune o cerere pentru deschiderea unui card bancar pentru a introduce omul în lumea serviciilor digitale, mai ales că acum este o tendinţă ca majoritatea serviciilor bancare să fie făcute la distanţă. Prin această complexitate ne-am propus să dăm un răspuns la toţi clienţii, indiferent de volumul afacerii, de statutul juridic şi de necesităţile pe care le are”, menţionează Serghei Ceban.

Expoziţia de anul acesta a numărat peste 100 de participanţi cu echipamente şi servicii din domeniul agrar, specialişti de talie internaţională din mai multe ţări, tehnică agricolă, material semincer, echipamente, utilaje, tehnologii şi diverse produse agricole direct din gospodăriile fermierilor autohtoni.

La FinComBank, preţuim oameni şi susţinem afacerile!














 

//Другие новости