FinComBank

Cursul valutar

BNM cumpărare vînzare
USD 19.5300  - -
EUR 21.2204 - -
RUB 0.3438  - -
RON 4.6640 - -
UAH 0.7197  - -
GBP 24.5815 - -
[ 28.03.2017 ]

* Cursurile valutare afişate sunt valabile pentru filiala "Centru". În alte subdiviziuni ale Băncii cursurile valutare pot varia.


 

Adresează-te

   on-line
*Nume *E-mail
*Cod:

Pagina a fost vizitată 15764 ori
Site-ul a fost vizitat de 219943 persoane
Site-ul este folosit de persoane

Noutăţi


02.02.2017

Anunţ


Chișinău, 1 februarie 2017. Ofertele avantajoase sunt aplicate la creditele de consum Express destinate persoanelor fizice, iar pentru persoanele juridice includ o reducere de -50% la rata dobânzii.

Astfel, creditul Express, în valoare de până la 80.000 de lei, acum este mai accesibil cu o reducere de până la 1.200 de lei pentru rata dobânzii. Creditul este destinat nevoilor personale și se oferă pe o perioadă de 5 ani. Pentru mediul de afaceri FinComBank propune reduceri de -50% la rata dobânzii, pentru primele trei luni de viață a creditului oferit pentru cheltuieli curente și dezvoltarea afacerii. Mai mult decât atât, creditul este oferit la un grafic flexibil de achitare, pe un termen de pînă la 5 ani. 

FinComBank prezintă aceste oferte inclusiv la cea de-a 16-a ediție „Fabricat în Moldova”, care se desfășoară în perioada 1-5 februarie 2017, la CIE „Moldexpo”. La stand-ul FinComBank, experții băncii oferă suport informativ și cele mai echilibrate și calitative recomandări privind finanțarea prin credit.

„Vă invităm la dialog să descoperim soluții financiare optime pentru toți cetățenii. Noi, FinComBank, vom continua să construim parteneriate de succes cu fiecare client al nostru.”, afirmă Elena Stovbun, director-adjunct Departamentul Dezvoltarii Businessului FinComBank.

Expoziția națională „Fabricat în Moldova” este un eveniment apreciat în toată țara și are drept scop promovarea și valorificarea potențialului economic al Republicii Moldova. În acest an, peste 300 de companii autohtone își vor prezenta serviciile și mărfurile sale.

Recent, FinComBank a anunțat că proiectele de finanțare destinate tinerilor antreprenori din mediul rural care sunt oferite în cadrul Programului Național de Abilitate Economică a Tinerilor (PNAET) pot fi deja accesate la filialele băncii, aflate pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Valoarea unui proiect este de până la 300.000 MDL, inclusiv grant neramburasbil de 40% din suma totală a acestuia, fără dobândă.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitați/ contactați/ accesați:
D-2012, Republica Moldova, str.Puskin, 26,     
l.: (+373-22) 26-99-99
E-mail: fincom@fincombank.com
Web site: fincombank.cm

Despre FinComBank:
FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

 


>> Toate >>

Copyright 2015 FinComBank S.A.