FinComBank

Cursul valutar

BNM cumpărare vînzare
USD 19.2831  - -
EUR 20.7399 - -
RUB 0.3427  - -
RON 4.5679 - -
UAH 0.7207  - -
GBP 24.6998 - -
[ 24.04.2017 ]

* Cursurile valutare afişate sunt valabile pentru filiala "Centru". În alte subdiviziuni ale Băncii cursurile valutare pot varia.


 

Adresează-te

   on-line
*Nume *E-mail
*Cod:

Pagina a fost vizitată 12722 ori
Site-ul a fost vizitat de 219943 persoane
Site-ul este folosit de persoane

Noutăţi


20.10.2016

Anunţ

FinComBank susţine antreprenorii şi participă cu oferte speciale

la Moldagrotech

 

19 octombrie 2016, Chişinău. FinComBank participă la cea de-a 31-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale „Moldagrotech” specializată pe maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial. Evenimentul a devenit deja o tradiție pentru țara noastră și se desfășoară în perioada 19 - 22 octombrie 2016, la Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”. 


FinComBank este banca care susține mediul de afaceri, în special antreprenorii care activează în sectorul agroindustrial, oferind cele mai avantajoase produse de creditare atât întreprinderilor mici, micro şi mijlocii, cât şi posesorilor de întreprinderi individuale.

 

Astfel, antreprenorii care intenţionează să-şi extin afacerea, să cumpere un teren agricol, o încăpere pentru producere sau comerţ, utilaje şi tehnică de ultimă generaţie, pot contracta credite la condiţii promoţionale cu reducere de 30% la rata dobânzii.

 

Mai mult decât atât, FinComBank oferă perioadă de graţie la rambursarea creditului şi a dobânzii, dar şi posibilitatea stabilirii unui grafic flexibil, în funcție de sezonalitatea afacerii. Menționăm că promoţia este valabilă până la 30 octombrie 2016. Pentru antreprenori care necesită deservire bancară mai amplă, FinComBank le-a pregătit certificate care oferă:

 

·        Deschiderea gratuită a conturilor curente;

·        Deservirea lunară gratuită ale conturilor curente în decurs de 3 luni după deschiderea lor;

·        Conectarea gratuită la Sistemul Internet Banking „FinComPay”;

·        Reducere în mărime de 50% la comisionul pentru deservire lunară în decurs de 6 luni după conectare la Sistemul Internet Banking „FinComPay”;

·        și multe altele.

Producătorii agricoli care doresc să-şi deschidă o linie de procesare, să-şi modernizeze încăperile de prelucrare sau să-şi procure camioane termo, frigo, camioane cu refrigeratoare,  pot lua de la FinComBank credite din resursele speciale PAC, FIDA, RISP, KfW. Informații adiționale despre ofertele băncii le găsiți pe pagina web fincombank.com.

 

Potrivit organizatorilor, la această ediție a Expoziţiei Internaţionale „Moldagrotech” vor fi prezenți peste 150 de expozanți din Republica Moldova, Austria, Bulgaria, Germania, Olanda, Italia, România, Serbia, Turcia, Republica Cehă și Ucraina care vor prezenta cele mai noi produse şi servicii pentru businessul agricol. În cadrul expoziţiei, specialiştii FinComBank vor oferi suport informațional şi răspunsuri calificate la întrebările legate de ofertele pentru sectorul agricol.

 

Pentru mai multe informaţii:

 

D-2012, Republica Moldova, str.Puskin, 26 
l.: (+373-22) 26-99-99
E-mail: fincom@fincombank.com
Web site: http://www.fincombank.cm

 


>> Toate >>

Copyright 2015 FinComBank S.A.