FinComBank

Cursul valutar

BNM cumpărare vînzare
USD 19.2831  - -
EUR 20.7399 - -
RUB 0.3427  - -
RON 4.5679 - -
UAH 0.7207  - -
GBP 24.6998 - -
[ 24.04.2017 ]

* Cursurile valutare afişate sunt valabile pentru filiala "Centru". În alte subdiviziuni ale Băncii cursurile valutare pot varia.


 

Adresează-te

   on-line
*Nume *E-mail
*Cod:

Pagina a fost vizitată 687 ori
Site-ul a fost vizitat de 219943 persoane
Site-ul este folosit de persoane

Tipuri de carduri

La alegerea Dumneavoastra se ofera un spectru larg de carduri bancare. Dumneavoastra aveti posibilitatea alegerii cardului Dumneavoastra din aceasta gama numeroasa de produse propuse.

De ce noi va recomandam alegerea unuia din cardurile bancare propuse de FCB?

 • FinComBank S.A. – una dintre cele mai stabile si prospere banci din Moldova.
 • FinComBank S.A.  va garanteaza cea mai inalta calitate de deservire
 • FinComBank S.A.  permanent elaboreaza si propune noi produse si servicii
 • FinComBank S.A. este posesorul unui spectru larg de bancomate si POS-terminale

Cardurile bancare MASTERCARD

CIRRUS/MAESTRO

CIRRUS/MAESTRO - Fincombank

In cazul in care aveti nevoie de un card bancar international convenabil si ieftin, Va propunem anume Cirrus/Maestro, liderul de talie internationala printre produsele de debit pentru ATM si POS- terminale.

Practic, Cirrus/Maestro este accesibil pentru fiecare, independent de venitul persoanei. Un mijloc convenabil pentru achitarea platilor fara numerar inclusiv si prin intermediul internetului.

Cardul se elibereaza pe o perioada de 4 ani.

MASTERCARD STANDARD

EUROCARD/MASTERCARD STANDARD

Card convenabil pentru Clientela cu un venit stabil mediu. Se recomanda celor care apreciaza corelatia optimala dintre costul serviciilor si calitatea lor. Cardul se elibereaza pe o perioada de 4 ani.

MASTERCARD BUSINESS

EUROCARD/MASTERCARD BUSINESS

Cardul este destinat conducatorilor si colaboratorilor imputerniciti ai companiilor intreprinderilor si organizatiilor. MASTERCARD BUSINESS Va va ajuta sa coordonati mai eficace resursele intreprinderii, sa achitati cheltuielile pentru deplasari si reprezentative, sa efectuati operatii de tranzactie cu intreprinderile de comert, sa acordaţi servicii, precum si sa efectuati operatiuni de primire a mijloacelor banesti in numerar. Cardul se elibereaza pe o perioada de 4 ani

MASTERCARD GOLD

EUROCARD/MASTERCARD GOLD

Cardul persoanelor cu un statut înalt. Se utilizeaza la achitarea fara numerar a marfurilor si serviciilor, precum si la primirea mijloacelor banesti in numerar atat in Moldova cat si peste hotare. Daca Dumneavoastra apreciati prestigiul si stima din partea celor care va inconjoara, atunci MASTERCARD GOLD este cardul Dumneavoastra. Cardul se elibereaza pe o perioada de 4 ani

MasterCard Virtual

MasterCard Virtual

«Contul de card MasterCard®Virtual de la FinComBank – este un cont fără suport fizic, elaborat special pentru achitări sigure (securizate) în internet. Nu este necesar ca Dvs. să aveţi permanentmijloace la contul de card. Dumneavoastră le puteţi plasa la contul de cardîn măsura necesităţilor la subdiviziunile băncii sau în regim on-line, prin intermediul site-ului www.fincompay.com de la orice alt cont de card, deschis în Bancă pe numele Dvs.» Rechizitele contului se elibereaza pe un termen de 2 ani

CARDURILE DE PLATĂ VISA INTERNATIONAL

VISA ELECTRON

VISA ELECTRON

Conform caracteristicilor sale acest card este analogic cardului Cirrus/ Maestro. Un mijloc convenabil pentru achitarea platilor fara numerar inclusiv si prin intermediul internetului. Cardul se elibereaza pe o perioada de 4 ani.

VISA CLASSIC

VISA CLASSIC

Unul dintre cele mai bine cunoscute si mai raspandite carduri din lume, conform caracteristicilor este analogul cardului Mastercard Standard. Detinatorii de carduri Visa Classic pot achita bunuri si servicii in intreaga lume, sa extraga numerar de la bancomate, operativ si fara cheltuieli suplimentare sa rezerveze bilete de avion, camere de hotel, sa arendeze automobile. Agentiile de turism deseori ofera reduceri detinatorilor de carduri Visa Classic.Cardul se elibereaza pe o perioada de 4 ani.

VISA GOLD

VISA GOLD

Cardul “de aur” VISA GOLD emis de FinComBank este cardul exclusiv destinat clientelei prospere. Intotdeauna si peste tot cardul garanteaza VIP-deservire. Intreprinderile din sfera de consum si de acordare a serviciilor nu numai ca primesc spre achitare aceste carduri, ci si acorda reduceri considerabile. Cardul se elibereaza pe o perioada de 4 ani.

 

Cardurile de plată emise de către FinComBank S.A. sunt:

 • Cel mai convenabil si sigur mijloc de achitare recunoscut in lumea intreaga;
 • Siguranta pastrarii mijloacelor banesti;
 • Contul bancar personal, care este intotdeauna cu Dumneavoastra;
 • Calcularea cotei procentuale la soldul contului de card;
 • Posibilitatea de a primi mijloace banesti in numerar in bancomatele din 222 de tari ale lumii;
 • Gestionarea flexibila a mijloacelor banesti si controlul asupra cheltuielilor;
 • Convertirea mijloacelor banesti din valuta cont in valuta plăţii;
 • Lipsa necesitatii declararii mijloacelor banesti de import si export.
 • Siguranta, confort si prestigiu.

ALEGEREA DUMNEAVOASTRA!

Pentru solutionarea problemelor ce tin de cardurile bancare Va puteti adresa la tel: 26 99 88
sau e-mail: card@fincombank.com


Copyright 2015 FinComBank S.A.