FinComBank

Cursul valutar

BNM cumpărare vînzare
USD 19.3379  - -
EUR 21.0378 - -
RUB 0.3451  - -
RON 4.6485 - -
UAH 0.7262  - -
GBP 24.7865 - -
[ 26.04.2017 ]

* Cursurile valutare afişate sunt valabile pentru filiala "Centru". În alte subdiviziuni ale Băncii cursurile valutare pot varia.


 

Adresează-te

   on-line
*Nume *E-mail
*Cod:

Pagina a fost vizitată 40 ori
Site-ul a fost vizitat de 219943 persoane
Site-ul este folosit de persoane

Carduri corporative

Cardurile corporative MasterCard Business sunt emise la contul persoanei juridice rezident/nerezident în MDL, USD, EUR pe numele conducatorilor intreprinderilor si persoanelor imputernicite de acestia.Cardurile date reprezinta o modalitate avantajoasa de achitare a cheltuielilor de deplasare cit si pentru achitarea fără numerar a operaţiunilor internaţionale referitoare la importul de mărfuri/servicii, plata impozitelor, taxelor, penalităţilor în favoarea nerezidenţilor.
Operatiunile cu cardurile bancare MasterCard Business se efectueaza in limitele soldului pe contul firmei, care are posibilitatea de a stabili o anumita limita lunara a cheltuielilor pentru angajatii sai din contul business cardului. Decontarea sumelor achitate prin intermediul cardului MasterCard Business se efectueaza din contul firmei, deschis la Banca.
Cardurile corporative ofera posibilitatea efectuarii urmatoarelor operatiuni fara numerar de achitare a marfurilor si serviciilor precum si de obtinere a mijloacelor banesti in numerar:

  • achitarea cheltuielilor de deplasare a angajatilor firmei pe teritoriul tarii;
  • operatiunile fara numerar in lei moldovenesti pe teritoriul Republicii Moldova legate de activitatea de baza a intreprinderii;
  • achitarea cheltuielilor de reprezentare pe teritoriul Republicii Moldova;
  • achitarea cheltuielilor de deplasare a angajatilor firmei in valuta straina peste hotare;
  • achitarea cheltuielilor de reprezentare in valuta in afara Republicii Moldova;
  • achitarea fără numerar a operaţiunilor internaţionale referitoare la importul de mărfuri/servicii, plata impozitelor, taxelor, penalităţilor în favoarea nerezidenţilor;
  • obtinerea mijloacelor banesti in valuta straina in afara Republicii Moldova pentru achitarea cheltuielilor legate de deplasarile angajatilor in tarile straine.

Cardurile corporative FinComBank ofera posibilitatea de alimentare operativa a conturilor de card a colaboratorilor in caz de majorare neplanificata a cheltuielilor de depalsare.

Pentru obtinerea informatiei suplimentare referitor la cardurile bancare, Vă puteţi adresa la tel: 26 99 88
sau la e-mail: card@fincombank.com

Copyright 2015 FinComBank S.A.